Op zaterdag 27 april 2024 organiseerden we Dynamo Beats Cancer, een onvergetelijke dag vol verbondenheid en samenhorigheid. Het evenement stond volledig in het teken van het Kinderkankerfonds Leuven, en de financiële opbrengst was indrukwekkend.

Er waren 11 thuiswedstrijden die door honderden enthousiaste supporters werden bijgewoond. De sfeer was fantastisch en de dag begon al goed met een spannende driepuntcontest tijdens de wedstrijd van onze U14A. De cafetaria was de hele dag door goed gevuld, wat bijdroeg aan de gezellige en bijzondere ambiance. Het sportieve succes volgde al snel, met drie van de vijf jeugdwedstrijden die in onze voordeel werden gewonnen.

Het absolute hoogtepunt van de dag was de wedstrijd van onze A-ploeg. Meer dan 35 deelnemers deden mee aan de middenlijncontest, allemaal aangekondigd door niemand minder dan Dany Verstraeten. Vier van hen wisten te scoren en ontvingen een mooie prijs. De wedstrijd zelf werd door meer dan 120 supporters bijgewoond, en Bertem zette meteen de toon met een indrukwekkende 16-0 in het eerste quarter. Uiteindelijk wonnen we overtuigend met 76-24, mede dankzij de steun van onze fantastische supporters.

Deze geweldige dag bracht maar liefst €1.853,59 op! Een fantastisch bedrag dat wij als club afronden naar €2.000. Dit bedrag schenken wij integraal aan het Kinderkankerfonds Leuven.

Dank jullie wel voor de geweldige support en inzet! Samen maken we een verschil.

Kijk hier naar de foto's van die dag.