Kampen

Hier vind je info over sportkampen die ons door andere clubs is bezorgd. Iedereen is vrij om hiervoor al dan niet in te schrijven.

 

Van Kers Basketbal Camp - Juli 2018

In de twee eerste weken van juli 2018 gaat in Tongerlo telkens een Basket Camp door voor kinderen geboren in 2005 of later. 

Dit kamp bestaat al ongeveer 30 jaar en gaat steeds door in het domein van Sporta in Tongerlo. Men werkt aan de Fundamentals en ook aan het spelen 1/1 en 2/2 en 3/3 en ‘s avonds speelt men wedstrijden. Alle Coachen zijn gediplomeerde Coachen of oud spelers van hoog niveau.

De flyer vindt U via deze link in combinatie met deze link en inschrijven kan via deze website.

Gametime

Sommige spelers van onze club hebben al deelgenomen aan de kampen van Gametime en zijn hier zeer tevreden over.

BBC Tienen: Basketbal- & Multimovekampen

Voor het jaar 2018 hebben we ingezet voor zowel de basketspecialisatie als voor de algemene ontwikkeling van het kind. De basketspecialisatie is jullie reeds gekend onder de vorm van onze basketkampen. Naast de traditionele basketkampen bieden wij ook, en dit is nieuw, Multimove-sportkampen aan.

De Multimove-lesvorm benadrukt het belang van een brede motorische ontwikkeling, d.m.v. 12 fundamentele bewegingsvaardigheden, waarbij plezierbeleving centraal staat. Tevens pint het kind zich nog niet vast aan één sport en kan het zelf ontdekken welke sport hij of zij het liefste doet. Dit is heel belangrijk voor de algemene ontwikkeling van het kind.

Info multi move

Aanbod kampen, inschrijvingen kampen, aanbod multimove, inschrijvingen multimove