BOUNCE XMAS CAMP

Deze info is ons toegezonden:

Afgelopen zomer is de eerste editie van ons vernieuwd Bounce Camp concept doorgegaan in samenwerking met www.taom.be, de drijvende kracht achter dit concept.

Bounce Camp Leuven is een inspirerend trainingscamp voor pupillen, miniemen en kadetten die optimaal in vorm willen blijven tijdens het seizoen.

Het accent ligt op basketball performance en prehab (blessurepreventie).

Onder begeleiding van een team van professionele basketbalcoaches en TAOM physical coaches werken de spelers aan de essentiële fundamentals die het verschil kunnen maken tijdens het seizoen.

Via specifieke basketball drills en uitdagende oefenvormen werken we zowel aan de psychomotorische als cognitieve vaardigheden met een maximale transfer naar the game.

 

Aftermovie: https://www.taom.be/video/bounce-camp-leuven-2018

 

Dit kamp was voor ons een eerste testcase. Op basis van de lovende feedback van de deelnemers, ouders en diverse coaches die op bezoek zijn geweest hebben hebben we besloten om vanaf heden meermaals per jaar ons kamp te organiseren. 


De volgende editie is ons Bounce "Christmas" Camp (27 - 28 december).


Voor meer info: 

https://www.taom.be/bounce-camp/bounce-christmas-campLaat het duidelijk zijn dat Bounce Camp Leuven een onafhankelijk kamp is dat niet verbonden is aan een club.  

Tijdens ons zomerkamp hebben we spelers van meer dan 6 verschillende clubs mogen verwelkomen...     Onderaan kan je onze nieuwsbriief terugvinden. Langs deze weg had ik dan ook graag de kans gegrepen om te vragen of het mogelijk is om deze door te sturen naar de leden van Dynamo Bertem?Indien er nog vragen of opmerkingen moesten zijn, dan hoor ik het graag!

 

Alvast bedankt!

 

Aftermovie Bounce SUMMER Camp 2018 

 

Bounce Xmas Camp is een nieuw inspirerend 2 daags trainingskamp voor pupillen, miniemen en kadetten met een passie voor the game. Het accent ligt op basketball performance & prehab (blessurepreventie).  Onder begeleiding van een team van professionele basketbalcoaches en TAOM physical coaches werken de spelers aan de essentiele fundamentals die het verschil kunnen maken tijdens het seizoen. Via specifieke basketbal drills en uitdagende oefenvormen werken we zowel aan de psychomotorische als cognitieve vaardigheden met een maximale transfer naar the game. Daarbovenop leren de  TAOM physical coaches de spelers ook hoe ze hun eigen zwakke punten op fysiek vlak kunnen detecteren en hoe ze met de juiste oefeningen hieraan kunnen werken. Per leeftijdscategorie laten we maar 12 spelers toe om de kwaliteit van het Bounce Camp te waarborgen.  

 

 

27-28 december

Dagplanning: 09:00u tot 16:00u

Prijs: 85 euro

Inclusief:

2 dagen TOP begeleiding
Basketball Performance & Prehab (blessurepreventie)
HARD WORK and FUN!
Uniek Bounce XMAS Camp T-shirt
Verzekering
Materiaal